zeilcharter.nl logo
zeilcharter.nl
alle schepen van de bruine vloot


Zeiltocht    >>    familie, vrienden
Wij kunnen u op allerlei manieren helpen met het organiseren van een zeiltocht met famile of vrienden :

Accommodatie : Voor een zeiltocht met familie of vrienden kunnen wij u allerlei schepen, of combinaties van schepen aanbieden. Als u aangeeft hoe de verdeling tussen, en/of in de groepen is, kunnen we u een schip, of schepen, aanbieden, die daarbij passen. Een traditioneel zeilschip is in veel gevallen een accommodatie die bij uitstek geschikt is voor groepsuitstapjes : het is gezellig, en overzichtelijk. Ieder schip beschikt over een kombuis (keuken) met kookgelegenheid, koelkast, en alle andere benodigdheden voor het klaarmaken en gebruiken van allerlei soorten maaltijden.

Vervoer : Een traditioneel schip is, behalve accommodatie, ook een vervoermiddel : u gaat aan boord in de thuishaven van het schip en reist overdag, of tijdens een gedeelte van de dag, naar andere plaatsen. Leuk en afwisselend, omdat iedere plaats andere mogelijkheden biedt, zowel op sociaal-cutureel gebied, als op het gebied van ontspanningsmogelijkheden. Bij een tocht op het IJsselmeer kunt u verschillende havenstadjes bezoeken, bij een tocht op de Waddenzee kunt u verschillende eilanden aandoen. En natuurlijk is een combinatie van beide ook heel goed mogelijk !

Activiteit, zeilen : gasten die belangstelling hebben voor het zeilen op zich, of voor het meehelpen daarbij, of voor het navigeren, kunnen meedenken en meewerken ; anderen kunnen zich ontspannen of met iets anders bezig zijn tijdens de tocht. Daarnaast is voor veel groepen gasten het bedenken, voorbereiden en klaarmaken van de maaltijden een activiteit op zich. Voor kinderen is zo'n schip een enorme speelplaats met allemaal nieuwe mogelijkheden. Als er kinderen meevaren, geeft u dat dan aan, dan zorgen we dat er voldoende zwemvesten aan boord zijn !

Als kennismakings-, reünie-, of afsluitings-activiteit : In alle gevallen ben je er met zijn allen echt even helemaal uit, waait je hoofd fris, kom je tot een ander en vaak beter contact ; samen ontbijten, koken, naar de zonsondergang kijken - zulke zeiltochten vergeet je niet zo snel.
Zowel voor families als voor vriendengroepen geldt vaak, dat je elkaar in het leven van alledag (te) weinig spreekt ; door zo af en toe zo'n uitstapje te organiseren, hou je contact met elkaar, heb je een vast ontmoetingstijdstip.
Laat die kans niet schieten !

Voor meer informatie : via ons CONTACTFORMULIER kunt u ons uw wensen kenbaar maken en wij zullen contact met u opnemen.


Kijk meteen eens naar alle schepen :     

passagiers